MENY

Vägar

De större allmänna vägarna i kommunen ansvarar Trafikverket för och de övriga vägarna i kommunen, både inom och utanför tätbebyggda områden, ansvarar vägföreningar eller vägsamfälligheter för.

En landsväg med skog och berg.

Om du vill veta vilken vägförening eller vägsamfällighet som berör din fastighet eller ansvarar för en viss väg kan du kontakta Erland Jakobsen på kommunkontoret.

Vill du veta vilka vägar i kommunen som Trafikverket ansvarar för så gå då in på Trafikverkets webbplats, välj fliken "Väg" och sedan "Karta" och zooma sedan ned till den plats i Nordanstigs kommun som du är intresserad av. De vägar som är märkta med ett nummer (t.ex. 786) ansvarar Trafikverket för.

Om du vill se en detaljerad vägkarta som tydligt visar alla vägar i kommunen är det bättre att du använder länken nedan och sedan zoomar in dig på en viss del av kommunen för att se vägnätet inom detta område.

Trafikverkets förteckning över klassning av vägar i olika regioner och vilka tidsrestriktioner som gäller för vägarbeten på olika sträckor.

Kontakt
Porträttbild på Erland Jakobsen

Teknik- och miljöhandläggare

Erland Jakobsen
0652-360 70
erland.jakobsen@nordanstig.se

Skicka ett meddelande till