Bibliotek

Välkommen till Nordanstigs fyra bibliotek. Här kan du hitta information om biblioteken och vilka aktiviteter som är på gång.

Biblioteken i Bergsjö, Gnarp, Harmånger och Hassela

Biblioteket i coronatider

Biblioteket följer Folkhälsomyndighetens råd för att förhindra smittspridning och värna våra besökare och personalens arbetsmiljö. Våra bibliotek är öppna, men begränsa gärna de fysiska besöken. Vi finns tillgängliga på telefon och e-post för att hjälpa dig.

  • Använd gärna våra digitala tjänster på helgebiblioteken.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..
  • Om du vill kan du beställa en färdigpackad bokkasse som du hämtar utanför valfritt bibliotek. Kontakta valt bibliotek via telefon eller e-post.
  • Det går bra att skicka någon annan att hämta dina reserverade böcker om den personen har med sig ditt lånekort och pinkod. Pinkod kan du få genom att ringa eller mejla till biblioteket.
  • Lämna helst tillbaka böcker i bokinkastet utanför.
  • Om du måste besöka biblioteket, tvätta händerna innan besöket och håll rekommenderat avstånd till andra. Använd gärna bibliotekets självbetjäning för återlämning och utlån.

Månadens författare

En kvinna sitter i naturen framför en stor sten

Anna-Karin Palm, foto: Moa Karlberg

Anna-Karin Palm

Varje månad presenteras olika författare och deras litteratur i satsningen Månadens författare – Gävleborg. Varje månad har även ett tema knutet till författarskapet – prosa, poesi, deckare, skräck, fakta och feelgood.

Månadens författare september 2021 är Anna-Karin Palm, tema Prosa.

På gång på biblioteken

Prenumerera på information från biblioteken
Hantera prenumeration