MENY

Det är synd om män i skor

Två män. En kokplatta. Några ägg. Vad kan gå fel? På Suicidpreventiva dagen bjuder vi in till en föreställning som bjuder på både humor och vardagstragedi; Det är synd om män i skor.

Två kvinnor utklädda till män på en teaterscen.

Foto: Petra Älvstrand

Två män. En kokplatta. Några ägg. Vad kan gå fel?

Kent och Maurits är två män i övre medelåldern. Maurits försöker hålla ihop men sprängs snart inifrån. Kent har god koll på lufttryck och undertryck, men varför blir trycket över bröstet bara värre?

I kväll har de laddat upp med ägg och annat matnyttigt för att bjuda på det bästa receptet på äggröra. Men ju mer de vispar, desto mer rörs minnen och känslor upp. Det som skulle vara lättlagat blir svårsmält. Skal spricker, innandömen rinner ut och allt blandas till en smet av förlorade drömmar och nya perspektiv.

När: Tisdag 10 september kl. 19.00

Var: Bergsjögården

Kostnad: Gratis, välkommen!

Suicidpreventiva dagen den 10 september har instiftats av Världshälsoorganisationen, WHO, för att uppmärksamma arbetet med att förhindra självmord. I samband med den här viktiga dagen sker många olika typer av aktiviteter runt om i Sverige. Här i Nordanstig bjuder vi dig på en både rolig och tänkvärd föreställning.

Grön ruta med texten "Tillbaka till folkhälsodagarna".