MENY

Driva företag

Vill du komma vidare i ditt företagande – ta kontakt med oss!

Vi ställer upp som bollplank och bidrar med det kontaktnät vi har. Givetvis arbetar vi under sekretess.

Mentorprogrammet

Mentorprogrammet riktar sig till dig som kommit förbi uppstartsfasen i ditt företagande och är redo att låta verksamheten växa och utvecklas – kanske nationellt eller internationellt.

Inköp och upphandling

Information och tjänster för dig som driver eller vill starta eget

Samarbetspartners

Det finns många samarbetspartners som du kostnadsfritt kan ta hjälp av, här hittar du några.

Vi ställer upp som bollplank och bidrar med det kontaktnät vi har. Kontakta oss gärna om du vill ha hjälp att hitta rätt.

Almi erbjuder finansiering av innovationer, företagsstarter och företagsutveckling och kan hjälpa till när du har svårt att hitta lånefinansiering som täcker hela ditt behov. Almi erbjuder också affärsutveckling: rådgivning, kontaktförmedling och olika utvecklingsprogram.

Propell är en regional innovationshub i Gävleborg som kostnadsfritt vägleder blivande innovatörer och etablerade aktörer. Allt för ditt kliv vidare.

Vårt engagemang ligger i mötet mellan människor

All förändring börjar med en idé eller ambition att förändra. Vi tillför vägledning, kontakter och kunskap som får människor, företag och samhällen att utvecklas.

Sandbacka Science Park bidrar till framtidens affärer och samhälle och står alltid redo att hjälpa just dig. Hållbarhet är centralt i vårt uppdrag där bland annat FNs 17 globala mål på ett bra sätt sammanfattar de utmaningar som vi gemensamt står inför på väg mot 2030.

Movexum erbjuder Från idé till företag

Vi erbjuder tre program, affärscoaching i världsklass, tillgång till kapital och oändliga möjligheter.

Vi stöttar startups att snabbt nå framgång på marknaden, hjälper etablerade organisationer att förnya sig och motiverar människor med nya idéer att ta nästa steg.

Hur kan vi hjälpa dig - vår arbetsprocess

Vårt arbete sker i nära dialog med våra företag. Vi har en tydlig process för att fånga upp behoven och vägleda till rätt insatser.

FindIT finns för att höja konkurrenskraften för små och medelstora industrinära företag i Gävleborg och Dalarna. Det gör vi med hjälp av kompetensutveckling och samverkan med näringsliv, IT-leverantörer, akademi och offentlig sektor, men också genom att stödja framväxten av nya företag, produkter och metoder.

Norrlandsfonden är en stiftelse med uppgift att främja utvecklingen i företag med tillväxtambitioner. Detta för företag med verksamhet i Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Jämtland och Gävleborg. Våra kunder finns i nästan alla branscher, från tillverkande industri, tjänste- och besöksnäring till IT- och bioteknikföretag. Vi är särskilt intresserade av företag som investerar i ny teknik eller i nya affärsområden med goda tillväxtmöjligheter.

Kontakt
Porträttbild på Tomas Ahlström

Näringslivsutvecklare

Tomas Ahlström

0652-361 69
tomas.ahlstrom@nordanstig.se

Skicka ett meddelande till