MENY

Press och information

Här hittar du information om grafisk profil och våra kommunikationskanaler.

Vi vill gärna ha en dialog med våra medborgare, journalister eller människor som på annat sätt har anknytning till vår kommun. Vi använder i dag flera olika kanaler för kommunikation och information.

Vår främsta informationskanal är givetvis vår webbplats, men vi finns även på Facebook, Instagram och Youtube.

Nordanstigarn – kommunens annonser

Nordanstigarn är ett reklamblad som delas ut varannan vecka till hushållen i Nordanstig, med uppehåll under sommaren. Några nummer delas ut även till sommarboende. Nordanstigarn ges ut av Stocka Publishing AB.

I varje nummer har kommunen information på egen sida. Där berättar vi vad som är aktuellt och på gång just nu i kommunen. Vi annonserar också om utställningar på biblioteken och andra kommunala evenemang och samarrangemang.

Grafisk profil

Den grafiska profilen är ett av kommunens viktigaste verktyg för att skapa en enhetlig bild av vår verksamhet och våra engagemang både internt och externt. Med vår grafiska profil får kommunen en tydlig avsändare när vi informerar, marknadsför och erbjuder service.

Webbredaktionen

Webbredaktionen hanterar bland annat våra digitala kanaler och består av bland annat kommunikationschef, kommunikatör, webbansvarig och webbadministratör.

webbredaktionen@nordanstig.se

Kontakt
Porträttbild på Lars Larsson

Kommunikationschef

Lars Larsson

0652-362 85
lars.larsson@nordanstig.se

Skicka ett meddelande till