Miljöalmanackan

Miljöalmanackan delas ut till alla hushåll i vår kommun i början av december.

I almanackan 2022 finns förutom kalenderdelen med vackra bilder från Nordanstig också klimattips och annan miljöinformation. Om du inte får 2022 års miljöalmanacka i brevlådan, eller bara vill ha ett extra exemplar, så kan du skriva ut den här:

Skicka in bilder till miljöalmanackan 2023

Vad är Nordanstig för dig?

En plats är olika saker för olika människor och det vill vi spegla i nästa års miljöalmanacka. Vad är Nordanstig för dig? Musik? Skog? Sport? Något helt annat? Fånga det på bild och skicka in ditt bidrag. Vi vill ha bilder från alla årstider – kanske har du redan tagit någon riktigt bra bild som du vill skicka in?

Bildkvalitet

Oavsett om du fotograferar med en digitalkamera eller din mobil ska den vara inställd på högsta bildkvalitet (om bilden har för låg kvalitet går den inte att trycka). Kontrollera gärna att bilden väger några Mb. Kom ihåg att bilden ska ha liggande format för att passa i almanackan. Filformat som fungerar är JPG, TIF eller PSD.

Bilden skickas senast den 31 oktober 2022 till webbredaktionen@nordanstig.se.

Stora filer kan du skicka med wetransfer.com eller sprend.com.

Kom ihåg att ange ditt namn så att vi vet vem som tagit bilden samt telefonnummer. Beskriv också var din bild är tagen och kort varför motivet speglar Nordanstig för dig.

Användning av bilderna

När du skickar in din bild godkänner du att den förutom i miljöalmanackan 2023 kan komma att användas för publicering i andra av kommunens trycksaker och i våra digitala kanaler.

Vi ser fram emot att få se dina bilder!

Omslag på almanacka 2022, bild på fält i motsol.

Omslagsbilden är tagen i Östra Kyrkbyn, Bergsjö, av Åsa Söderberg.