MENY

Starta företag

Hos oss kan du få hjälp att förverkliga din företagsidé. "Från ax till limpa!"

Blivande företagare får hjälp och råd av oss. Vi ställer upp som bollplank, diskuterar företags- och affärsidéer och bidrar med det kontaktnät vi har. Givetvis arbetar vi under sekretess. Tillsammans med våra partners informerar vi och utbildar i "starta eget".

Samarbetspartners

Det finns många samarbetspartners som du kostnadsfritt kan ta hjälp av, här hittar du några.

Vi ställer upp som bollplank och bidrar med det kontaktnät vi har. Kontakta oss gärna om du vill ha hjälp att hitta rätt.

Har du en affärsidé och funderar på att starta eget?
Du är välkommen på kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning hos oss.

Funderar du på att starta eget företag? Då är du i gott sällskap: över en miljon personer i Sverige har redan gjort det. Vi guidar dig på vägen och tipsar om stöd du kan få.

Almi erbjuder finansiering av innovationer, företagsstarter och företagsutveckling och kan hjälpa till när du har svårt att hitta lånefinansiering som täcker hela ditt behov. Almi erbjuder också affärsutveckling: rådgivning, kontaktförmedling och olika utvecklingsprogram.

Coompanion Gävleborg främjar entreprenörskap som värnar om social, ekonomisk och miljömässig hållbarhet. Vårt arbete resulterar i företag som tar samhällsansvar, lokal utveckling och en mångfald av ägarmodeller i det svenska näringslivet.

Vi arbetar varje dag för att unga i Gävleborg ska se och förstå sin företagsamhet. Vi gör det genom att utbilda i entreprenörskap.

Kontakt
Porträttbild på Tomas Ahlström

Näringslivsutvecklare

Tomas Ahlström

0652-361 69
tomas.ahlstrom@nordanstig.se

Skicka ett meddelande till