MENY

Feriearbete

Sommaren 2022 hade vi 50 platser och ansökningsperioden brukar vara 1–31 mars.

Feriearbete är ofta den första kontakten med arbetslivet för våra unga kommuninnevånare, allas våra blivande kollegor, medarbetare och styrande i samhället. Feriearbetet är alltså en mycket värdefull erfarenhet. Det klassas av våra myndigheter som en arbetsmarknadsinsats och det är den yngsta målgruppen vi har på enheten för arbete och försörjning.

Du som ungdom och kan söka, ta chansen. Det är kanske dina första rader på ditt CV, din första egna intjänade lön och en fin chans att få in en fot på en arbetsplats där du kan få jobba senare i livet. Det är också en bra chans att testa ett yrkesområde du utbildar dig till eller skulle vilja utbilda dig till.

Om det är fler antal sökande än antal erbjudna platser prioriteras de som inte haft feriearbete föregående år och därefter sker lottning. Det kan innebära att du blir erbjuden en annan arbetsplats än den du har sökt.

Vem kan söka feriearbete?

Du kan söka feriejobb hos oss om du är folkbokförd i Nordanstigs kommun och går ut år 9 eller år 1 på gymnasiet och är mellan 15 och 17 år.

Kontakt
Porträttbild på Per Karlsson

Arbetsmarknadsvägledare

Pär Karlsson

0652-360 24

072-534 17 00

Skicka ett meddelande till oss

Porträttbild på Richard Richardsson

Arbetsmarknadsvägledare

Richard Richardsson

073-092 50 57

Skicka ett meddelande till