Om panikknappen

Panikknappen är en funktion för att du ska kunna besöka webbplatsen och om du behöver ska kunna "lämna sidan snabbt"

Panikknappen tar dig direkt till en ny webbsida.

Kom ihåg att panikknappen inte rensar historiken på datorn. För att rensa hittar du information om hur du gör här nedan.

Historiken måste du radera göra på egen hand. Rensa bort informationen när du känner dig trygg och lugn, om du hamnar i en pressad situation bör du använda panikknappen i första hand.

Viktigt att tänka på är att det efter en rensning finns möjlighet att någon annan person som regelbundet använder datorn kan se att en rensning har gjorts.

Google Chrome

  • Klicka på de tre prickarna längst upp till höger
  • Klicka på Historik
  • Klicka på Historik
  • Nu får du upp en lista över senast besökta sidor. Bocka i de sidor du vill ta bort och klicka sedan på radera, uppe till höger.

Microsoft Edge

  • Klicka på de tre prickarna längst upp till höger
  • Klicka på Historik
  • Klicka på Hantera historik
  • Nu får du upp en lista där du kan bocka i de sidor du vill ta bort och sedan klickar du på Ta bort.