MENY


Träff för besöksnäringsföretag kring samarbete

I Hassela hölls under våren en första träff kring den gemensamma visionen om attraktiva och hållbara besöksmål i länet. Den 26 september är det dags för nästa nätverksträff. Temat för träffen är samarbete och vi håller till på Älvstalodges i Jättendal.

Vid denna andra träff är två inspirationsföreläsare inbjudna; Helena Brusell från Trolska Skogen och Marcus Eldh som driver Wild Sweden.

Marcus är både grundare och ägare av Wild Sweden och leder längre turer i Mellansverige och i Lappland. Han delar bland annat med sig av sina erfarenheter kring samarbete, företagande och produktutveckling och kommer förutom sin föreläsning att fungera som diskussionspart. Marcus deltog också vid den första träffen i Hassela.

Idémakerskan och grundaren av Trolska Skogen Helena Brusell behöver knappast en närmare presentation. I år är det 13 år sedan skogen slog upp sina portar och varje år besöker 30 000–40 000 personer den trolska världen. Helena berättar om all samverkan som genom åren byggt upp sagoskogen och gjort det omöjliga möjligt. Om enskilda, personliga och offentliga engagemang och också om de stora företagens engagemang. Om glädje, frustration och framgångar och kraften i att alla bär på en unik möjlighet till samarbete.

Anmäl dig senast 22 september

Vi behöver veta hur många som kommer och du behöver därför anmäla dig.

Anmälan till nätverksträffen 26 september Länk till annan webbplats.

Kommande träffar

Inför kommande träffar är datum och teman spikade. Vi återkommer med information kring tider och platser.

18 oktober Hållbarhet
15 november Digitalisering

"Hassela först ut i arbetet för attraktiva besöksmål" (Nyhet 11 september 2023)

För mer information

Camilla Eriksson Uddén, destinationsutvecklare
0652-367 64, camilla.eriksson.udden@nordanstig.se