Den bästa platsen du aldrig hört talas om

Vi vill förstås att alla ska få uppleva vår vackra kommun, men just nu ställer coronaviruset till det för oss alla. Folkhälsomyndigheten uppmanar till att hålla avstånden, att noga överväga resor och att visa närhet på distans.

Om du känner att du inte kan besöka oss nu finns vi här även efter coronapandemin. Till dess kan du här få ett smakprov på vad vi har att erbjuda.

I Nordanstig finns mysiga fiskelägen, bra fiske, suveräna möjligheter till friluftsliv både sommar och vinter, ett rikt kulturliv och sist men inte minst, riktigt fina platser att bo på. Vad väntar du på? Välkommen hit!

Tre röster i Nordanstig

Janina Stoor, konstnär

Sam Ritter, smed

Stefan Hildingsson, bonde

Välkommen hit

Upptäck hur vacker vår kommun är och hur bra du kan bo, leva och verka här. Här hittar du bland annat information om genomsnittliga försäljningspriser på boenden, pendlingsavstånd till närliggande orter. Till den digitala inflyttningsguiden Välkommen hit.länk till annan webbplats

I Morängsviken precis vid havet finns byggklara tomter till salu.

Jag är nyfiken på Morängsvikens byggklara tomterlänk till annan webbplats

Flytta till Nordanstig

Ja! Jag är intresserad av att flytta till Nordanstig och vill bli kontaktad

Följ oss på