MENY


Välkommen – men besök oss säkert!

Med en rekordartad smittspridning är det extra viktigt att besök till våra särskilda boenden sker på ett smittsäkert sätt. Överväg gärna om ditt besök verkligen måste ske just nu.

Aldrig tidigare under pandemin har smittnivåerna i Sverige varit så höga som nu. Även i vårt län och vår kommun är covidsmittan på rekordnivåer.

Risker för äldre

Risken för allvarlig covidsjukdom är som störst för ovaccinerade, men också för äldre personer och andra riskgrupper. Det är därför mycket viktigt att vi fortsätter att visa särskild hänsyn mot våra äldre på Nordanstigs särskilda boenden.

Vi ser gärna att du överväger om ett besök är nödvändigt just nu. I så fall vill vi helst att du bokar ditt besök och att besöket sker på rummet eller i annan hänvisad lokal.

För att besöka en anhörig vill vi att du är helt frisk. Stanna alltså hemma om du har allra minsta symtom på covid-19.

Håll avstånd

Vi uppmanar besökare att hålla avstånd och till god handhygien; tvätta med tvål och vatten. Om det saknas finns handsprit. Verksamheten kan också tillhandahålla visir och munskydd.

Om du vill ha kontakt på distans kan vi hjälpa till med distanssamtal med läsplatta. I länken nedan finns kontaktuppgifter till våra boenden om du vill boka besök eller prata med din anhörig via läsplatta.

Har du frågor kring ditt besök?

En äldre kvinna får sina fingernaglar målade.

För mer information

Kontakta aktuellt boende här