MENY


Gratis webbinarier kring företagande

Vill du lära dig mer om att starta företag, handla med utlandet eller veta vad du som företagare ska tänka på om du ska anställa? Verksamt.se erbjuder tre gratis webbinarier som vänder sig till den som ska starta, precis har startat eller vill utveckla sitt företag.

Starta eget

Starta eget är ett kostnadsfritt webbinarium om att starta företag. Webbinariet är skräddarsytt för dig som funderar på eller har bestämt dig för att starta eget. Du får grundläggande information och verktyg för att komma igång med ditt företagande. Efter webbinariet kan du chatta med experter från Skatteverket, Bolagsverket, Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan och Pensionsmyndigheten.

Torsdag 29 februari, 14.30–16.45 Länk till annan webbplats.

 

Handel med utlandet

Webbinar för dig som inte nöjer dig med Sverige! Går du i tankar om att starta ett företag med fokus på import eller export? Eller ska du kanske börja sälja dina varor eller tjänster i andra länder? Då är det här rätt webbinarium för dig.

Under webbinariet berättar experter från Tullverket och Skatteverket vad du behöver tänka på när du handlar med andra länder. Efter sändningen kommer du att kunna chatta med våra myndighetsexperter i ca 30 minuter.

Onsdag 6 mars, 14.0015.30 Länk till annan webbplats.

 

Att anställa

Det är mycket att tänka på vid steget att bli arbetsgivare. Att anställa är ett webbinarium som vänder sig till dig som ska anställa din första medarbetare. Här får du grundläggande information om hur du planerar din rekrytering, registrerar dig som arbetsgivare samt vad du har för skyldigheter gällande arbetsmiljö och om din personal blir sjuk eller ska bli förälder.

Under webbinariet får du möta experter från Arbetsförmedlingen, Skatteverket, Arbetsmiljöverket och Försäkringskassan. Våra expertersammanfattar den allra viktigaste informationen du behöver ha koll på när du ska anställa. Efter sändningen kommer du att kunna chatta med våra myndighetsexperter i ca 30 minuter.

Torsdag 14 mars, 15.00–16.30 Länk till annan webbplats.

Mer information om webbinarierna samt anmälning: www.verksamt.se/live Länk till annan webbplats.

alt="" Länk till annan webbplats.

Illustration: vecteezy.com