MENY


Webbinarier för dig som ska starta eller driver företag

Verksamt.se LIVE erbjuder flera webbinarier för dig som ska starta, driver eller vill utveckla ditt företag. Myndighetsexperter ger information och tips som kan vara till nytta för dig. Alla webbinarierna är kostnadsfria.

Aktuella webbiniarier från Verksamt.se LIVE

Att anställa, tisdag 31 januari kl. 15.30–16.45

Att anställa sin första medarbetare kräver både planering inför rekryteringen och kunskap om olika skatter, avgifter och regler som gäller för arbetsgivare. I detta webbinarium får du guidning kring hela processen.

Starta eget, tisdag 7 februari kl. 12.00–13.30

Oavsett företag eller bransch, finns det en del att ha koll på innan du tar steget och startar eget. Under Starta eget-webbinariet möter du myndighetsexperter som sammanfattar den allra viktigaste informationen för dig som går i att starta eget-tankar.

Fördjupande webbinarier med livechatt

Företagsnamn och varumärke, onsdag 22 februari kl. 15.00–16.00.

Har du koll på skillnaden mellan företagsnamn och varumärke? Och hur du skyddar dem? I det här webbinariet berättar Bolagsverket och Patent- och registreringsverket (PRV) om företagsnamn, namnskydd och varumärke, nationellt och internationellt.

Sjukförsäkring och pension, torsdag 16 mars kl. 15.00–16.00

Det här webbinariet vänder sig till dig som driver enskild näringsverksamhet eller aktiebolag och vill veta mer om hur socialförsäkring och pension fungerar. Hur fungerar SGI (sjukpenninggrundande inkomst), vad du behöver tänka på om du blir sjuk och vad som är extra viktigt när det gäller pensionen?

Handel med utlandet, tisdag 13 juni

Är du intresserad av handel med utlandet så är det här webbinariet något för dig. Tullverket och Skatteverket berättar bland annat mer om import och export, handel inom EU och tulldeklaration.

Mer information och anmälan

Mer information om webbinarierna och anmälan finns på Verksamt.se. Länk till annan webbplats.

Verksamt.se är myndigheternas gemensamma webbplats för företagsinformation och företagstjänster. Verksamt.se drivs gemensamt av Arbetsförmedlingen, Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket.