MENY


Affärsnätverka med Kurbits

Kurbits affärsutvecklingsprogram bjuder in till en heldag med fokus på affärsnätverkande för företagare inom besöksnäring och kultur i Gävleborgs län.

Att göra affärer är en konst. Syftet med dagen är att riva några av hindren och förenkla affärsnätverkandet. Moderatorer är Linda Wasell och Karin Gydemo Grahnlöf från Future Fridays.

Vem kan delta?

Dagen riktar sig till små och medelstora företag som är verksamma inom besöksnäring och kultur i Hälsingland och Gästrikland. Det är kostnadsfritt att delta.

Tid och plats

Torsdag den 19 januari kl. 10.00–16.00 på Elite Grand Hotel i Gävle. Mingel och fika från kl. 09.30.

Anmälan och mer information

Anmälan på Kurbits affärsutvecklings webbplats senast den 11 januari 2023. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kurbits affärsutvecklings webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. finns mer information om dagen.

Om Kurbits affärsutvecklingsprogram

Kurbits affärsutvecklingsprogram är utvecklade och designade specifikt för företag inom besöksnäringen. Kurbits hjälper företagare att öka sina möjligheter till tillväxt samtidigt som förutsättningar skapas till nya affärer och samarbeten. Deltagarna får på ett enkelt och handgripligt sätt de kunskaper och verktyg som behövs för att utveckla sin verksamhet till att bli mer eftertraktad av kunderna.

Linda Wasell och Karin Gydemo Grahnlöf från Future Fridays håller i affärsnätverksträffen för Kurbits. Foto: Viktor Ohlin