MENY


Ditt företag 2030 – en föreläsningsserie om hållbarhet

Ditt företag 2030 är en föreläsningsserie om hållbarhet. Hållbarhet är ett ekonomiskt, socialt och miljömässigt arbete som skapar både lönsamhet och konkurrensfördelar. 

För att som företagare lyckas med hållbarhetesarbetet kan det vara värdefullt med nya insikter och kunskap från branschens experter. Ditt företag 2030 arrangeras av Almi GävleDala och är en serie digitala livesändningar. Anmälan på ALMI GävleDalas webbplats. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Social hållbarhet, Parul Sharma

Måndag 28 november klockan 12.00–12.45

Medarbetare och leverantörer är två värdefulla resurser i arbetet med social hållbarhet. Vad är viktigt för dig och vilka värderingar har ditt företag? Parul Sharma är människorättsjuristen som ger svar på frågan hur du som företagare kan arbeta med social hållbarhet för att bli en attraktiv arbetsgivare.

Miljömässig hållbarhet, Anna Essehag

Torsdag 8 december klockan 12.00–12.45

En verksamhet som inte jobbar med sin miljömässiga hållbarhet riskerar att bli irrelevant i framtiden och därmed olönsam. Hur kartlägger man sitt ekologiska fotavtryck och vilka omställningar behöver företag göra idag för att fortsätta vara relevanta som underleverantörer och för banken?

Ekonomisk hållbarhet, Henrik Mitelman

Fredag 16 december klockan 12.00–12.45

Ekonomisk hållbarhet är ett ämne som tar ett stort utrymme på agendan för bolag och investerare. Kommer lågkonjunkturen bromsa hållbara satsningar och hur ser det ekonomiska läget ut när mycket kostar mer? Henrik Mitelman ger oss en framtidsprognos för hur det ekonomiska läget kommer påverka företag.

Information och anmälan

Mer information och anmälan på ALMI GävleDalas webbplats. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.