MENY


Öka vinsten med turismsamverkan

Öka attraktiviteten och vinsten genom samverkan och paketering! Det är turismföretagaren Marcus Eldhs budskap. Missa inte hans digitala föreläsning.

Genom att kombinera upplevelser och boendepaket i samverkan med andra turismföretagare kan du sälja mer kompletta produkter som blir mer attraktiva för kunden. Då ökar värdet, betalningsviljan och vinsten.

Marcus Eldh, Wild Sweden, är turismföretagare som under snart 20 år skapat och sålt upplevelser. Med utmärkelser som Stora Turismpriset, Grand Travel Award och Ullbaggen, har han en hel del erfarenhet att dela med sig av. Under Marcus digitala föreläsning fokuserar han på hur kundens hela resa ser ut och vilka delar av kundens resa du kan bygga in i ditt erbjudande.

Hur samverka med andra företagare så att alla tjänar på det, hur ser avtalen ut och hur prissätts ett paket? Marcus ger dig som är verksam inom besöksnäringen svaren.

Den kostnadsfria föreläsningen är öppen för företag verksamma inom besöksnäringen i Hälsingland och Gästrikland.

När?
Torsdag 27 oktober 09.00–10.00

Var?
Din dator 😊 (länk skickas till anmälda deltagare dagen innan)

Här kan du anmäla dig senast 25 oktober Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Om Vi ställer om

Coronapandemin har skapat nya utmaningar för Gävleborgs näringsliv och många företag tvingas till omställning och ökad beredskap för att behålla sin konkurrenskraft. Projektet Vi ställer om, syftar till att hjälpa företag med stöd och rådgivning och fyller därmed en viktig funktion i omställnings – och utvecklingsarbetet. Med finansiering från Europeiska regionala utvecklingsfonden.

En friluftsklädd man äter en tunnbrödsklämma i naturen.