MENY


Företagsträff med studiebesök och fika

Vi välkomnar kommunens företagare till en företagsträff med studiebesök vid Strömsbruks förädlingsanläggning. Under träffen ges möjlighet att nätverka och samtala med andra företagare och representanter från kommunen.

Vi inleder dagen med kaffe/te och macka. Efter fikat bjuds vi på en rundvandring i fabriken och får möjlighet att träffa andra företagare på plats. Representanter från kommunen följer också med på träffen. Ni möter kommunchef Erik Hedlund, kommunalråd Ola Wigg, kommunstyrelsens 1:e vice ordförande Stig Eng samt opposionsföreträdare Tor Tolander. Från näringslivsenheten träffar ni Mia Järliden och Tomas Ahlström.

Ni får möjlighet att presentera er och er verksamhet för kommunens politiker och tjänstemän samt ställa frågor och möta andra företagare.

Var: Strömsbruk, Strömshall som ligger vägg i vägg med fabriken.
När: Torsdag 5 maj 2022.
08.30–10.00 Fikastund och möte med kommunen.
10.00–11.00 Rundvandring på Strömsbruks anläggning.

Anmälan: Skicka ett mail till tomas.ahlstrom@nordanstig.se om du vill följa med. Senast 4 maj klockan 12 behöver vi få in din anmälan om du vill ha frukost.

Om Holmen Iggesund – Strömsbruk
Holmen Iggesunds anläggning i Strömsbruk är specialiserat på efterbehandling av kartongprodukter. Kartongen används framförallt till produkter som kräver ett funktionellt hinder för fukt, fett och gaser som exempelvis mat, konfekt och kosmetika. Vid anläggningen arbetar cirka 80 personer.

Holmen Iggesunds anläggning i Strömsbruk.

För mer information

Tomas Ahlström, näringslivsutvecklare
tomas.ahlstrom@nordanstig.se, 0652-361 69