MENY


Alla ska må bra på Djurkollo

På Djurkollo i Bergsjö mår våra fyrfota vänner minst lika bra som hemma. Inget annat är gott nog säger Annsofie Lovlycke som driver företaget.

På Djurkollo ska ägaren kunna förvänta sig att husdjuren blir behandlade som om de vore personalens egna. Kvalité är nyckelordet för Annsofie och miljöerna som djurens vistas i ger ett påfallande påkostat och omsorgsfullt intryck.

Tack vare den höga kvalitén har flera långväga kunder hittat till pensionatsdelen där husdjuren stannar lite längre tid.

Viktigt att både djur och människor mår bra

Men det är inte bara pensionat- och dagisgästerna som tas om hand på Djurkollo. Annsofie vill att all hennes personal ska må bra på jobbet. Hellre ska det vara en anställd för mycket än en för lite – det är också kvalité och säkerställer välmående för alla.

Flytt från Gnarp till Bergsjö

Efter att i många år haft sin verksamhet i Gnarp där Annsofie också bor flyttades Djurkollo i november 2021 till Bergsjö. Trots vissa farhågor har det gått relativt bra och kunderna är kvar säger Annsofie.

– Nu hoppas vi på en hundrastgård! Att det finns trevliga och välskötta områden i kommunen för både tvåbenta och fyrbenta är en viktig faktor för framtidstro och för att det ska vara attraktivt att både bo, leva och verka i Nordanstig.

Djurkollo besöktes den 31 mars 2022 av näringslivsutvecklare Tomas Ahlström.

Bilden visar en kvinna som klappar en stor hund som ligger i en soffa.

Annsofie Lovlycke och en av de fyrbenta gästerna på Djurkollo.

För mer information

Tomas Ahlström, näringsutvecklare
0652-361 69, tomas.ahlstrom@nordanstig.se