MENY


Ny träff om ungdomsgård i Harmånger

I onsdags träffade Kultur och fritid en handfull föräldrar och diskuterade möjligheten till en ungdomsgård i Harmånger. En nästa träff är bokad och nu behövs fler engagerade föräldrar.

Till träffen på Röstagården kom fem föräldrar och en representant från föreningens nuvarande styrelse, för att prata ungdomsgård med Kultur och fritids handläggare Helena Havela. Frågorna var många och handlade bland annat om hur man ska tänka kring åldrar och hur många föräldrar som krävs för att få fart på ungdomsgården. Det bestämdes att det blir ytterligare en träff och föräldrarna fick i uppdrag att till dess få med sig minst ett par engagerade personer var.

– Det primära nu är att försöka få ihop föräldrar som kan driva ungdomsgården och att få igång engagemanget. Att bilda ny styrelse kommer sen, säger Helena Havela.

Det finns en vilande förening som tidigare drivit ungdomsgården och den nuvarande styrelsen bidrar gärna med kunskap till de som vill ta över.

Nästa träff den 13 mars

Välkommen med dina tankar och idéer till nästa träff som hålls i ungdomsgårdens lokaler onsdag den 13 mars klockan 18.00.

När: Onsdag 13 mars klockan 18.00
Var: "Lilla huset på prärien" (Bringstas skolområde) i Harmånger

"Ungdomsgård i Harmånger?" (nyhet 30 januari 2024)

alt=""

För mer information

Helena Havela, handläggare
0652-360 15, helena.havela@nordanstig.se