MENY


Thomas Larsson slutar som utbildningschef

Utbildningschef Thomas Larsson slutar i kommunen. I år fyller han 65 år och väljer nu att trappa ner. Hemma i Stockholm finns också hans familj.

Under Thomas Larssons tid som Nordanstigs utbildningschef har mycket hänt inom verksamheten. Nybyggnationer och renoveringar av förskolor och skola förstås, men kanske framför allt nya arbetssätt. Fokus har alltid legat på kvaliteten i undervisningen och ledarskapet i klassrummen.

– Jag har en längre tid umgåtts med tanken att med ålderns rätt övergå till ett mer avspänt förhållande till arbetslivet. När jag ser tillbaka på de fyra år jag varit här uppe och summerar den resa organisationen har gjort, kan jag också tycka att det kan räcka. Det finns ett resultat att peka på och det har alltid varit viktigt för mig, säger Thomas Larsson, som fyller 65 under året.

Sista februari är Thomas Larssons sista dag som utbildningschef, men han kommer att slutföra en del projekt och arbetsuppgifter innan hans anställning i kommunen upphör. Från 1 mars och tiden fram tills en ny utbildningschef har rekryterats kommer en tillförordnad att utses internt.

– Ambitionen att ge barnen och eleverna en bra start på sitt livslånga lärande har varit väldigt framträdande hos Thomas. Han vill helt enkelt att det ska bli bra, säger kommunchef Erik Hedlund. Jag vill önska Thomas lycka till när han nu trappar ner.

Kommunens grafiska våg på vit bakgrund med kommunens logotyp

För mer information

Erik Hedlund, kommunchef
0652-360 89, erik.hedlund@nordanstig.se