MENY


Kan du tänka dig att hjälpa en medmänniska?

Behovet av gode män och förvaltare är stort, just nu finns det över 20 personer i Nordanstig som behöver hjälp. Tisdag 7 november håller Överförmyndarkontoret en informationsträff i Bergsjö. Kom och lyssna, du förbinder dig inte till någonting.

Några bor på boenden medan andra bor själva. En del är äldre, andra har precis blivit vuxna. Några har ett jättestort hjälpbehov och medan andra har ett mindre hjälpbehov. Gemensamt är att de alla behöver hjälp.

Just nu finns det över 20 personer i Nordanstig som behöver hjälp av en god man eller förvaltare. Det är 20 personer som av lika många anledningar inte kan bevaka sina egna intressen. Som god man eller förvaltare kan det handla om att hjälpa till att betala räkningar och se till att vardagen fungerar. Men uppdraget varierar beroende på vad den enskilde behöver hjälp med. Uppdraget som god man eller förvaltare är arvoderat.

Förbehållslös informationsträff i Bergsjö

Om du kan tänka dig att hjälpa en medmänniska och vill veta mer om uppdraget som god man och förvaltare är du välkommen till en förbehållslös informationsträff om godmanskap och förvaltarskap.

När: Tisdag 7 november, kl. 18.00–19.00
Var: Bergsjögården, lilla salen.

Det krävs ingen föranmälan men om du vill vara säker på att få fika kan du anmäla dig innan. Det gör du genom att mejla eller ringa till Överförmyndarkontoret.

060-19 13 93, vardagar 9.00–11.00 och 13.00–15.00
overformyndarnamnden@sundsvall.se,

Kan du inte komma den 7 november?

Om du är intresserad men inte kan delta på informationsträffen kan du kontakta Överförmyndarkontoret och få en digital träff. Kontaktuppgifterna finns lite längre ned på den här sidan.

Läs mer om uppdraget som god man Länk till annan webbplats.

Två leende kvinnor.

För mer information

Överförmyndarkontoret
060-19 13 90, overformyndarnamnden@sundsvall.se