MENY


Storfilm inleder Bergsjöbions nystart!

Bioverksamheten i Bergsjö har legat på is en tid, men nu går den igång igen med ett starkt program. Nyinflyttade kan äntligen nyttja sina presentkort – men premiären har fritt inträde för alla!

Vårt upprop i våras visade att det finns ett stort engagemang för att hålla liv i biografverksamheten i kommunen. Föreningen Bergsjö Bio har sedan vårens framtidsmöten fått en i stort sett helt ny styrelse och tar nya friska tag för fler upplevelser i biomörkret.

Fri premiärentré

Redan nu på söndag är det premiär då Bergsjö Bio först visar Mamma Mu och därefter storfilmen Oppenheimer. Entrén är fri till bägge visningarna och dagen till ära bjuds det på snacks och alkoholfritt bubbel. Premiären kan inte förbokas, så först till kvarn gäller!

Varje år får nyinflyttade till vår kommun bland annat ett presentkort för ett fritt biobesök i Bergsjö. Bergsjö Bios nystart betyder att du som flyttade till oss under 2022 äntligen kan använda ditt presentkort. Men spara kortet till senare, söndagens premiär har som sagt fri entré för alla.

Nya filmer varje helg

Redan helgen efter, söndag 24 september, är det dags igen då Bergsjö Bio visar kassasuccén Barbie, en varm satir i rosa. Varje söndagseftermiddag därefter visas matiné och klockan 18 är det dags för en ny film.

Föreningen Bergsjö Bio driver biografen på Bergsjögården med stöd av kommunen.

Välkommen på bio!

Bergsjö Bio
Bergsjögården, Södra vägen 4, Bergsjö

17/9 kl. 15.00 Mamma Mu
17/9 kl. 18.00 Oppenheimer
24/9 kl. 18.00 Barbie

Matiné och ny kvällsfilm varje söndag.

Biosalong med fördraget draperi.

För mer information

Helena Havela, handläggare, kultur- och frtitidsenheten
0652-360 15, helena.havela@nordanstig.se
Jessica Norling, ordförande Bergsjö Bio
072-708 88 80