MENY


Var med och snygga till Nordanstig!

Ny e-tjänst och nytt arbetslag ska göra vår kommun till en prydligare plats. Du och din mobiltelefon kan hjälpa oss att #snygganordanstig!

Nu vill vi göra Nordanstigs offentliga utemiljö bättre. Om du har en idé eller ser något som behöver åtgärdas i kommunens offentliga miljö kan du använda tjänsten #snygganordanstig. E-tjänsten kan användas för att rapportera fel och på så sätt uppmärksamma oss på vad som behöver åtgärdas. Du kan även dela med dig av andra önskemål för att göra vår kommun finare. Tillsammans kan vi göra Nordanstig ännu bättre!

Ny arbetsgrupp bildad

Dina önskemål eller felanmälan kan till exempel gälla, parker, badplatser eller kanske en upplevd otrygg plats. Har du noterat att det ser skräpigt ut eller önskar du en bänk på din favoritplats? Då kanske vi kan hjälpa till!

För att snygga till runt om i vår kommun inrättar vi Snygga Nordanstig-gruppen. Uppemot ett dussin medarbetare med arbetsledarna Patrik Söderberg och Kurt Florentin i spetsen gör jobbet.

Lägg e-tjänsten på din telefonskärm

Gå in på e-tjänsten #snygganordanstig och markera i kartans GPS-funktion var det behöver fixas, bifoga gärna en bild. Du kan vara anonym, men vill du ha återkoppling behöver du logga in på e-tjänsten. Om felet gäller offentliga inomhusmiljöer bör istället fastighetens personal kontaktas. De anmäler i sin tur felet.

I länken nedan kan du läsa mer om #snygganordanstig och se en film om hur du lägger till e-tjänsten på hemskärmen på din mobiltelefon.

Vid akuta fel med risk för personskador eller omedelbara skador på egendom kontaktar du kommunens växel 0652-360 00.

Tack för att du hjälper till att göra Nordanstig snyggare!

Läs mer om #snygganordanstig
Till e-tjänsten #snygganordanstig Länk till annan webbplats.

För mer information

Erland Jakobsen, teknik- och miljöhandläggare
0652-360 70, erland.jakobsen@nordanstig.se

Arbetsgruppen fixar picknickborden inför säsongen...

...och placerar ut dem i vårsolen.

Patrik Söderberg och Kurt Florentin arbetsleder den nya grupp som ska snygga till Nordanstig.