MENY


Alexandra är vår nya verksamhetschef

Med erfarenhet från både från kommunal och statlig verksamhet, har vi träffat helt rätt i rekryteringen, tycker kommunchef Erik Hedlund. Alexandra Forslund börjar i sommar som ny chef för Tillväxt och service.

Vår nya samhällsutvecklingschef är en reflekterande och kreativ tänkare som har lätt för att lyssna på andra och för att ta tillvara infallsvinklar och idéer. Med lång erfarenhet som tekniker inom flygvapnet, bland annat med ansvar för att hålla JAS 39 Gripen luften, förstår hon vikten av effektivitet och noggrannhet i arbetet.

Bred kompetens

Alexandra Forslund från Vattholma i Uppland, har under de senaste tio åren arbetat med fastighetsrelaterade teknikfrågor. Efter fastighetsvetenskaplig examen från Malmö högskola har hon bland annat arbetat med infrastrukturprojekt vid Statens Fastighetsverk, där hon för närvarande är anställd.

Dessförinnan hade Alexandra arbetsledande roller vid Tierps kommun, som chef och arbetsledare inom samhällsbyggnadsområdet med frågor som infrastrukturutbyggnad, fiber, mark- och skogsskötsel och inte minst mark och exploatering.

"Viktigt tillskott"

– Alexandra har alla de kompetenser och egenskaper som vi söker. Hon blir ett viktigt tillskott i vårt arbete med att fortsätta att utveckla Nordanstig, säger kommunchef Erik Hedlund, som är glad över att rekryteringen kommit i mål på ett så bra sätt.

Alexandra Forslund tillträder som verksamhetschef för Tillväxt och service 7 augusti. Nuvarande verksamhetschefen Hans-Åke Oxelhöjd avslutar sitt förordnande 11 maj. Tiden däremellan går Erik Hedlund in som tillförordnad chef för verksamheten.

Kommunens grafiska våg på vit bakgrund med kommunens logotyp

För mer information

Erik Hedlund, kommunchef
0652-360 89, erik.hedlund@nordanstig.se