MENY


Kan en ungdomsgård i Bergsjö bli verklighet?

Sedan många år finns en väl fungerande ungdomsgård i Hassela och i Gnarp har ungdomsgården Stjärnan dragit igång igen. Finns det intresse och förutsättningar för att driva en ungdomsgård även i Bergsjö? Välkommen till en förutsättningslös diskussionsträff den 16 mars.

Ungdomsgården Ugga öppe på Bötten i Hassela har varit aktiv i över 30 år och i Gnarp har ungdomsgården på Kulturstjärnan dragit igång igen efter ett par terminers uppehåll. På båda orterna drivs verksamheten av föreningar.

Frågor om att starta en ungdomsgård i Bergsjö har ställts till kommunens Kultur- och fritidsenhet vid ett flertal tillfällen. Det har under olika perioder funnits en ideell ungdomsgårdsverksamhet även i Bergsjö, men den har inte varit aktiv på flera år. Vi bjuder därför in föräldrar och andra intresserade vuxna till ett förutsättningslöst samtal om hur vi kan samarbeta för att en ungdomsgård ska kunna bli verklighet i Bergsjö. Kom med dina tankar och idéer!

Helene Näslund och Maja Wikström från Ugga öppe på Bötten deltar och berättar om hur de jobbar i Hassela.

Vi bjuder på enklare fika. Välkommen!

Tid: torsdag den 16 mars kl. 18.00

Plats: Bergsjögården, lilla salen

I Hassela finns sedan många år en väl fungerande ungdomsgård som drivs av Föreningen Hasselagården. Foto: Helene Näslund

För mer information

Helena Havela, handläggare
0652-360 15, helena.havela@nordanstig.se

 

Andreas Mossnelid, fritidsutvecklare

0652-368 20, andreas.mossnelid@nordanstig.se