MENY


Det börjar med en idé!

Vi tror att det i Nordanstig finns människor med idéer som har enorm potential. Ge din idé en chans och var med och tävla om att få den förverkligad!

Jagharenidé.nu är Gävleborgs största idétävling som arrangeras av Movexum och Sandbacka Science Park tillsammans med aktörer runt om i länet. Tävlingen arrangeras nu för andra året i rad och vänder sig till både privatpersoner och företag.

Din idé kan vara en ny produkt eller en tjänst som inte funnits tidigare. Det behövs ingen färdig prototyp eller affärsmodell, det räcker med en idé. Alla som fyllt 18 år och bor i Gävleborgs län kan vara med och tävla och man kan lämna in fler än ett bidrag.

Tre vinnare

Tre vinnare tilldelas stöd och affärsrådgivning; i första pris till ett värde av 50 000 kronor, andra pris till ett värde av 25 000 kronor och tredje pris till ett värde av 15 000 kronor. Stödet och rådgivningen kan exempelvis handla om marknadsföring, ekonomi, juridik eller annan expertis som är anpassad efter behovet.

Så tävlar du

Tävlingsperioden pågår 1–28 februari och du skickar in ditt bidrag via jagharenide.nu/gavleborg Länk till annan webbplats.. Där finns också mer information om tävlingen. Vinnarna utses och koras i mars.

Lycka till!

Tävlingen genomförs med hjälp av projektfinansiering via Europeiska regionala utvecklingsfonden och Region Gävleborg.

" "

För mer information

Lena Hisved, tävlingsansvarig Gävleborg
073-981 17 61, lena.hisved@movexum.se