MENY


På egen risk! En kväll i Hassela för alla ungdomar

Ungdomsgården i Hassela ordnar en helkväll för alla ungdomar på temat "På egen risk". Räddningstjänsten kommer att iscensätta en trafikolycka och polisen finns på plats med fartkontroll. Det blir också en stark föreläsning om hur det är att mista sitt barn i en trafikolycka.

Utställning: Vem har snyggast epatraktor eller bil?

Ställ ut din epatraktor eller bil. Anmäl dig på Fribergsvägen från 16.00 fram till 17.30. Fribergsvägen ligger bakom Hasselamacken, tydlig skyltning kommer att finnas.

När du anmält dig får du en anvisad plats var du ska parkera. Vinnaren utses av en jury och koras 19.30.

SM-vinnare i billjud

Johan Strand, svensk mästare i billjud, finns på plats. Kliv in i hans bil, provlyssna och få en lott. Då har du chansen att vinna en baslåda och en "raggarplanka".

Felix mamma berättar: Att mista sitt barn i en trafikolycka

Hasselagården kl. 17.30
Jennie Hedqvist vet hur det känns. Hon är mamma till Felix, en av ungdomarna som så tragiskt omkom i trafikolyckan i Sörfors för två år sedan. Polisen medverkar också och berättar bland annat hur det går till när de tvingas lämna tragiska besked till anhöriga.

Räddningstjänsten iscensätter en bilolycka

Räddningstjänsten i Hassela iscensätter en olycka där en airbag kommer att lösa ut och bilen måste klippas upp. "Olycksplatsen" är Konsumtorget kl. 19.15 och det är Häggs Bildemontering som bidrar med bilen.

Testa hastigheten med polisens laser

Polisen sätter upp en fartkontroll där du kan testa din EPA eller bil. Stämmer hastigheten överens med vad din mätare visar?

Racerbilstävling

Vem rattar den radiostyrda bilen skickligast? Tävlingen börjar kl. 17.00 på Hasselagården och vinnaren koras kl. 19.30.

Mat i magen

Från 16.00 är Murrikan fylld med burgare och föräldrarna som håller i racerbilstävlingen bjuder på fika på Konsumtorget från kl. 18.30.

Har du frågor om kvällen?

Hör av dig till Helene Näslund på Ugga öppe på bötten, 070-628 58 52.

Kvällen finansieras av Länsförsäkringar och stöds av Nordanstigs kommun.

Kontakt
Porträttbild på Andreas Mossnelid

Fritidsutvecklare

Andreas Mossnelid

070-578 31 40

Skicka ett meddelande till