MENY


Du behöver fiber – vi berättar varför

Missa inte tåget när vi nu storsatsar på tre nya bredbandsområden. Den 22 mars svarar representanter från kommunen och Fiberstaden på alla dina frågor om hur du kan få snabbt bredband till låg kostnad.

Inom några år kommer Sveriges alla kopparledningar att vara borta. Telia river kopparnätet för att ersätta telefoni och ADSL med andra lösningar.

Nu erbjuder vi bredband via fiber i tre områden. Kvarnmon-Hårte-Bäling och Håckstagatan-Hällan. Bor du inom dessa områden är du varmt välkommen till informationsmöte i Jättendal tisdag 22 mars.

Enkelt är bra

På plats finns representanter från kommunen och vårt fiberbolag Fiberstaden som berättar om utbyggnaden och vad bredband kan betyda för dig och din fastighet. Förutom en riktigt snabb och stabil internetuppkoppling finns en uppsjö av kanaler och tjänster som telefoni och tv.

Vi tror att enkelt är någonting bra, därför fixar Fiberstaden allt ända in i huset. Du behöver bara plugga in och välja dina tjänster!

Inget krav på anslutningsgrad

Installationen kostar under 300 kronor i månaden under 60 månader om du väljer att delbetala. Villkoren är desamma för permanentboende och fritidshus.

Fiberstaden bjuder på fika, svarar på alla dina fiberfrågor och berättar om kommande fiberutbyggnad där alla inom området som signerar avtal kommer att bli anslutna. Det finns alltså inga krav på att ett visst antal fastighetsägare måste tacka ja.

Välkommen!

  • Godtemplargården, Skolvägen i Jättendal
  • Tisdag 22 mars, klockan 18.00

Läs mer och följ utvecklingen på fiberstaden.se/anslut Länk till annan webbplats..

En äldre man sitter i en soffa med sitt barnbarn och spelar tv-spel.

För mer information

Fiberstaden AB
0650-55 60 00, info@fiberstaden.se