MENY


Idrott året runt på nya multiarenan

På Bringsta skola i Harmånger finns sedan i höstas en nybyggd multisportarena där du till exempel kan spela basket, innebandy, fotboll eller åka skridskor. Arenan används i första hand av skolan men är även öppen för allmänheten utanför skoltid.

Som en del av en satsning på skolornas utemiljöer och spontanidrott har under hösten en ny multisportarena byggts på Bringsta skola i Harmånger. Arenan används av Bringsta skola i deras undervisning men allmänheten är välkommen att använda den under övriga tider.

På arenan, som har ett plastgolv, kan du spela flera olika sporter, till exempel basket, innebandy, fotboll och handboll. Vintertid spolas is för ishockey och skridskoåkning.

Satsning på rörelse i skolan

Bringsta skola har deltagit i Riksidrottsförbundets nationella satsning på rörelse i skolan och tack vare den nya arenans många funktioner får eleverna på Bringsta skola stora möjligheter till aktiviteter.

Denna vinter har Harmångers IF tagit på sig ansvaret för att spola och skotta rinken. Med hjälp av föreningar och andra ideella krafter är förhoppningen att arenan ska ge både elever och andra chans till spontanidrott och glädje.

För mer information

Andreas Mossnelid, fritidsutvecklare
070-578 31 40, andreas.mossnelid@nordanstig.se

Helena Havela, handläggare

0652-360 15, helena.halvela@nordanstig.se