Dans som sommarjobb!

Är du ung och vill sommarjobba som dansare? Genom Sommardans Gävleborg kan du som drömmer om att arbeta som dansare utveckla din talang och få en inblick i dansen som yrke.

Som sommarjobbande dansare i Sommardans Gävleborg kommer du att möta en professionell koreograf och medverka i en process som leder till en färdig föreställning som sedan spelas i en offentlig miljö. Det kommer att utveckla din talang och ge dig en inblick i och en förståelse för dansen som yrke.

I Nordanstigs kommun kan du som är folkbokförd i kommunen och går ut år 9 eller år 1 på gymnasiet och är mellan 15 och 17 söka till Sommardans. Anmälan är öppen 27 januari–22 mars. Antagningsbesked kommer att lämnas vecka 14.

Sommardans är ett samarbete mellan Region Gävleborg och fem av länets kommuner.

För mer information besök Region Gävleborgs webbplats.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Ansök senast den 22 mars 2020 på Region Gävleborgs webbplats.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Foto: Region Gävleborg

Fritidsutvecklare