Nu planeras för aktiviteter under sommarlovet 2019

Nu planeras det för olika sommarlovsaktiviteter i kommunen. Flera aktiviteter arrangeras av olika föreningar.

På nordanstig.se/vadhänder kommer mer information läggas ut allt eftersom. Det här är några av aktiviteterna som planeras:

• 27–28 juni: Skate-, kickbike- och BMX-skola under två dagar på Bringstaskolan i Harmånger.
  • 1 juli: Dansföreställning med Sommardansarna i Gävleborg i Mellanfjärden. Ungdomar från Nordanstig och resten av länet medverkar.
  • Juli: Workshops i filmskådespeleri och drama med Filmstigen/Bilda.
  • 22 juli: Musikaliskt äventyr,  ”Den magiska stormflöjten”, workshop och teaterföreställning med Folkungar.
  • 12–16 augusti: Dagläger med hästaktiviteter med Gnarps ridklubb.
  • Under sommaren: Badresa med Röda korset.

Om din förening erbjuder aktiviteter under sommarlovet kan vi informera om dem på nordanstig.se/vadhänder. Aktiviteterna ska rikta sig till barn och unga i vår kommun och vara kostnadsfria. Kontakta fritidsutvecklare Andreas Mossnelid för mer information.

Foto: Nordanstigs kommun

Fritidsutvecklare