Meny 2020
.jpg)
Fika
Klämma med skinka och ost | 70kr |
Ostkaka med saftsås | 80kr |
Kaffe eller te | 20kr |
Läsk | 20kr |
Kaffe och bulle | 40kr |
På menyn vissa dagar
Fädbodtallrik 20 juni | 120kr |
Rörost, färskost, getost, grynkaka, hällbröd och mjukt tunnbröd med smör, långmjölk. | |
Blodpalt 25 juni | 80kr |
Serveras med vitsås och fläsk. | |
Kalvdans och gammeljänter 26 juni, 3, 10, 17 juli | 80kr |
Kalvdans är en efterrätt gjord av råmjölk. Gammeljänter är vetelängder med kanel uppstekta i smör. | |
Plôckfink 2 juli | 80kr |
Uppstekt hällbröd som serveras med stekt fläsk och lingonsylt. | |
Pärgröt 9 juli | 80kr |
Serveras med fläsk. | |
Hälsingetallrik 11 juli och 13 augusti | 210kr |
Strömmingsflundra, köttbullar, rostbiff, rörost, färskost, grynkaka, ägghalva, legymsallad och kokt potatis. | |
Motto 23 juli | 80kr |
Gjord på kornmjöl, serveras med fläsk och vitsås. | |
Blodpannkaka 30 juli | 80kr |
Serveras med vitsås och fläsk. | |
Kôlbulle 6 och 16 augusti | 80kr |
En tjock pannkaka med tärnat, rimmat eller rökt fläsk i. | |
Kalvdans 15 augusti | 80kr |
Kalvdans är en efterrätt gjord av råmjölk. | |
Fäbodklämma | 90kr |
Tunnbröd med rökt kött, pepparrotscreme och grönsaker. |
Till försäljning i bakstugan
- Hällbröd 60 kronor
- Tunnbröd 60 kronor
- Rullrån 6 kronor styck