MENY

Invigning av skateparken i Gnarp

I sommar kommer en skateyta på 200 kvadratmeter finnas tillgänglig i Gnarp för alla som vill åka skateboard, kickbike eller BMX. Vill man inte göra något av det kommer det ändå vara ett kul ställe att hänga med sina kompisar på. Invigning den 24 juni klockan 17.

Under invigningen kommer skejtaren Eddie Moberg finnas på plats och visa sina "skills". Han kommer också hjälpa dig som vill prova på att skejta. Café 23:an kommer att sälja glass och fika.

Träning och prova på–tillfällen

Parken kommer att vara öppen och tillgänglig för alla hela sommaren. Från och med den 30 juni kommer det att vara träning varje onsdag kl. 10.00–11.30. För att vara med och träna behöver du vara medlem i Streetsports Nordanstig Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Den 6 och 20 juli kl. 10.00–11.30 är prova på-tillfällen, då finns skateboards, kickbikes och skydd att låna. Hjälm måste du själv ha med dig!

Så här funkar det i skateparken

När? 21 juni – 20 september

Var? Bredvid Gnarpsviljan

För vem? För alla!

Vad kostar det? Gratis.

Jag har frågor, vart vänder jag mig? Skicka PM till Streetsports Nordanstig på deras Facebooksida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller skicka ett mejl till streetsportsnordanstig@gmail.com

Svartvit närbild på undersidan av en skateboard.
För mer information
Porträttbild på Andreas Mossnelid

Fritidsutvecklare

Andreas Mossnelid

070-578 31 40

Skicka ett meddelande till