Anmäl dig till Filmstigens kortfilmsprojekt

Är du mellan 13–19 år, bor i Hälsingland och vill vara med och skapa en spännande kortfilm? Anmäl dig till det nya kortfilmsprojektet som Filmstigen startar den 19 april.

Under ett antal träffar under våren skapar och producerar ni en kortfilm tillsammans – från manus till färdigklippt film. Du är välkommen att vara med oavsett om du vill testa att vara framför eller bakom kameran. Projektet startar den 19 april och avslutas med en gemensam filminspelning i juni.

Den första träffen är digital och äger rum online via Zoom kl. 17.00–18.30 den 19 april 2021. Träffarna efter det kommer att ske delvis online och delvis fysiskt, beroende på myndigheternas restriktioner.

De fysiska träffarna äger rum i följande kommuner: Hudiksvall, Ljusdal, Nordanstig och Bollnäs. Du behöver bara delta i de träffar som äger rum i just din kommun, men du är välkommen att ta del av samtliga träffar om du vill.

Det är gratis att delta men föranmälan krävs.

Mer information finns på Studieförbundet Bildas webbplats.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Bilden visar en grupp ungdomar som filmar.

Foto: Siggi Holm