Är du 15–17 år och vill starta företag i sommar?

(Nyheten uppdaterad 2021-03-26)

Vill du lära känna många nya människor, utvecklas som person och framförallt ha riktigt roligt?
Vi erbjuder platser till UngDrive Academy 2021 - Sveriges största och mest populära
entreprenörskapsutbildning på sommarlovet.

Starta företag inom vad som helst, solo eller tillsammans med vänner. Med hjälp av inspirerande workshops, coachning, säljträning och ett startkapital får alla deltagare starta upp egna affärsidéer som man förverkligar under sommarlovet - med hjälp av riktiga entreprenörer.

Hur går det till?

UngDrive Academy startar i början av sommarlovet med en fem dagar lång kick-off. Veckan innehåller inspirerande föreläsningar, workshops, säljträning, personlig coachning och givetvis intensivt arbete med att utveckla din egen företagsidé. Därefter får företagarna support hela sommaren via fysiska träffar, telefon, e-post och andra digitala kanaler. Vi träffas också i juli för en nationell säljdag.

I början av augusti samlas vi igen för mer inspiration och erfarenhetsutbyte, diplomering och prisutdelning till de företag som lyckats lite extra bra under sommaren.

Vem kan söka?

Du som går i årskurs 9 eller första året på gymnasiet och är 15–17 år. Inga förkunskaper krävs!

Får man lön?

Som deltagare får du ett startkapital på 1500 kronor som du får behålla. Du får ingen lön utöver det, men alla pengar du tjänar på ditt företag är dina egna. Det finns alltså ingen gräns för hur mycket du kan tjäna, utan det är helt upp till dig själv och ditt företag.

Ansök senast 11 april!

Läs mer om UngDrive Academy på deras webbplats. Det är också där du gör din ansökan. Om du har frågor hittar du kontaktuppgifter till personer du kan vända dig till längst ned på den här sidan.

Svartvit bild med fyra ungdomar och texten "Starta företag i sommar med hjälp av riktiga entreprenörer Länk till annan webbplats.

Foto: UngDrive Academy

Matilda Hera Lantz, projektledare