Handla lokalt i Nordanstig

"Handla lokalt i Nordanstig" är en marknadsplats på Facebook där du kan handla lokalt utan att gå utanför dörren. Klicka hem klapparna och få dem hemlevererade gratis!

Handla lokalt i Nordanstigs logotype. Texten mot grön bakgrund med stiliserade julsymboler.

”Handla lokalt Nordanstig” är ett samarbete mellan Nordanstigs Företagarförening, Nordanstigs Turism och Nordanstigs kommun.

Den lokala handeln är hårt drabbad av pandemins effekter. Genom att starta marknadsplatsen "Handla lokalt Nordanstig" på Facebook får Nordanstig ett lokalt alternativ i julhandeln som underlättar för kommunens invånare, butiker och hantverksföretag.

Ja, jag vill stötta handeln i Nordanstig!

Besök gruppen Handla lokalt i Nordanstig på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Här lägger butiker och hantverksföretag i vår kommun upp sina erbjudanden. I flera fall kan du välja varor på annonsörens Facebooksida eller webbsida. Det går också att ringa in sin beställning. Du som bor i Nordanstig kan få dina varor levererade till dörren kostnadsfritt inom två dagar till och med 23 december. 

Erbjudandet om hemleverans gäller inte i livsmedelsbutiker. Vill du få dina matvaror levererade använder du istället tjänsten Hemsändning.

Har du F-skattsedel och vill sälja produkter eller tjänster?

Företagare med verksamhet i Nordanstig som har F-skattsedel begär att gå med i gruppen Handla lokalt i Nordanstig Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. på Facebook. När du fått ett godkännande kan du marknadsföra ditt företag, produkter och tjänster genom bilder, text och länkar till egna sidor. Kunden kontaktar dig direkt och ni gör upp affären.

Om kunden vill ha paketet till sin adress är det möjligt att utan extra kostnad och inom två dagar fram till den 23 december anlita något av följande företag* som sköter distributionen.

  • Andersson Buss, Örjan Andersson tel 070-524 24 40
  • Broberg Buss, Anders Broberg tel 070-231 36 31
  • Rödmyran Handelsträdgård, Emil Elmqvist 072-183 19 41

*) direktupphandlade företag av Nordanstigs kommun