Drakstadens Omsorg AB

Logga Drakstadens Omsorg

Drakstadens Omsorg AB

Verksamhetsansvarig och kontaktperson
Johanna Carlsson

Adress
Bågevägen 3, 856 53 Sundsvall
Telefon
0652-56 46 00
e-post
info@drakstadensomsorg.se
webbplats
www.drakstadensomsorg.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Verksamhetsbeskrivning

Drakstadens Omsorg AB är ett familjeägt företag som ständigt arbetar med förbättringsarbete. Vi anpassar hjälpen efter varje individs behov och önskemål. Du som kund deltar i arbetet att upprätta en genomförandeplan där dina tankar och åsikter ges största utrymmet. Vi arbetar för god kontinuitet och att du som kund skall ha så få personer som möjligt som besöker dig. Vi arbetar efter vår värdegrund KRAM (Kvalitet, Resultat, Ansvar och Medmänsklighet). Denna värdegrund genomsyrar hela verksamheten och alla medarbetare är väl insatta i värdegrunden samt hur den tillämpas i arbetet.

Personal och kompetens

Vi handplockar våra medarbetare med omsorg för att kunna erbjuda dig som kund bästa möjliga vård och omsorg. I vårt team har vi både vårdbiträden, undersköterskor samt en sjuksköterska med demenskompetens som stödjer våra medarbetare. I ledningsgruppen ingår även en stjärninstruktör som kontinuerligt utbildar medarbetarna i demensvård. Alla medarbetare genomgår utbildning inom demensvård och äldreomsorg kontinuerligt. våra medarbetare pratar både svenska och engelska, finns det behov eller önskemål av andra språk så försöker vi tillgodose detta så långt som det är möjligt.

Profilering

Vi erbjuder kostnadsfria kundaktiviteter där anhöriga och vänner också är välkomna. Våra aktiviteter består av exempelvis jullunch och musikunderhållning. Vi på Drakstadens Omsorg utbildar kontinuerligt våra medarbetare i demensvård, detta sker bland annat av vår stjärninstruktör som är utbildad av demenscentrum i Stockholm. Vi märker tydligt att våra arbetssätt ger goda resultat.

Tilläggstjänster

Vi utför tjänster, exempelvis städning, tvättning, fönsterputsning, snöskottning och inköp. Vi utför även andra tjänster såsom aktivitet eller annat efter önskemål och överenskommelse.