Mentorprogram

ALMI:s mentorprogram har genomförts varje år sedan 2014 och Nordanstig har varit med från starten.

Som företagare kan det vara skönt att ha en erfaren person att bolla idéer med. Närljus i Ljusdals kommun koordinerar mentorprogrammet i samverkan med HNA i Hudiksvalls kommun och näringslivskontoret i Nordanstigs kommun.

Mentorprogrammet riktar sig till dig som kommit förbi uppstartsfasen i ditt företagande och är redo att låta verksamheten växa och utvecklas nationellt eller internationellt. Genom diskussioner och möten med din mentor kommer du själv fram till hur just ditt företag ska utvecklas.

Mentorskap bygger på förtroende, viljan att dela med sig och förmågan att ta till sig. Mentorn fungerar som ett bollplank som guidar dig framåt i syfte att underlätta din tillväxtprocess.

Programmet pågår under ett år och du och din mentor träffas minst en gång i månaden för att diskutera hur just ditt företag kan utvecklas.

Våra mentorer ställer upp på helt ideell basis. Kostnaden för att delta som adept 2000 kronor. Avgiften tas ut för att säkerställa ditt engagemang när du anmäler dig.

Vi söker mentorer och adepter till Mentorprogrammet 2020

Som deltagare får du tillgång till en mentor eller adept och stärker din kompetens samtidigt som du ger ditt företag möjlighet att utvecklas. Chanserna är också stora att deltagandet i mentorprogrammet kommer att utöka ditt nätverk. Du får också ta del av professionella föreläsare.

Mentorprogrammet startar i januari 2020

Sista anmälningsdag är 30 november 2019.

För mer information och anmälan kontakta

Mia Järliden, mia.jarliden@nordanstig.se