MENY


Rimfrost vill driva på företagandet

I solen utanför kontorshotellet på Strandvägen 3 i Stocka träffade näringslivschef Mia Järliden för en tid sedan företaget Rimfrost som bjudit in till samtal om företagande och framtid.

På adressen huserar en spännande mix av företag och kompetens. Där finns Johanna Falck, som representerar Carlsson & Ring Fastighetsförmedling i Hälsingland, Joel Åkerlund från it-företaget Fieldgrove och även ägare till kontorshotellet. I huset jobbar också John Palm, Nepa, som är ett analysföretag med kontor i Stockholm.

Nya digitala möjligheter

Coronapandemin har gett helt nya möjligheter att arbeta digitalt. John Palm är ett tydligt bevis på det, men redan innan pandemin jobbade han digitalt från Stocka med en dag i veckan på Stockholmskontoret.

Samtalen kom att handla om både högt och lågt, om möjligheter och visioner. Alla var överens om att det behövs ett forum för fortsatta samtal.

Lång erfarenhet i branschen

Värd för mötet var Rimfrost Digital som startades sensommaren 2019 av Niclas Uddman och Lisa Palm. Tillsammans har de många års erfarenhet av digital marknadsföring, webbdesign, grafisk formgivning och konsumentinsikter, både från Bangkok och Stockholm. Lisa och Niclas ville ta tillvara sina långa arbetserfarenheter för att starta egen byrå. En viktig målsättning var att driva på det lokala näringslivet.

Specialdesignat fika

Målet nu är att bygga ett företag som drivs av att få arbeta med det Lisa och Niclas älskar och samtidigt kunna hjälpa andra lokala företag.

Förutom intressanta samtal bjöds också specialdesignat fika av Rimfrosts grafiska formgivare och webbdesigner, Lisa Palm.

Hur det smakade?, kan summeras i tre ord: Vi kommer tillbaka!

Porträtt på en man och en kvinna. Mannen håller ett fat med kakor.

Lisa Palm och Niclas Uddman driver Rimfrost Digital i Stocka.

För mer information

Mia Järliden, näringslivschef
0652-360 51, mia.jarliden@nordanstig.se