MENY


Tyck till om lokal utvecklingsstrategi för Hälsingebygden 2023–2027

Arbetet med att ta fram en ny lokal utvecklingsstrategi för Utveckling Hälsingebygdens utvecklingsområde inför programperioden 2023–2027 pågår. Utveckling Hälsingebygden bjuder nu in till ett webbinarium där ett remissutkast presenteras.

Syftet med strategin är att den ska vara ett strategiskt verktyg och ge vägledning för utvecklingsområdet Hälsingebygden och inspirera till en smart, inkluderande och långsiktigt hållbar landsbygdsutveckling. Strategin kommer ligga till grund för beslut om medel från Leader (Landsbygdsfonden) till lokala initiativ och projekt under programperioden.

Den 17 augusti kl. 18.30 bjuder Utveckling Hälsingebygden in till ett webbinarium för att presentera ett remissutkast av strategin. Under en timme beskrivs strategin och du har sedan möjlighet att via e-post skicka in dina tankar, idéer och reflektioner på utkastet till info@utvecklinghalsingebygden.se.

Efter den 31 augusti sammanställs de reflektioner som kommit in och rapporten justeras och slutförs. Senast den 15 oktober 2021 skickas den in till Jordbruksverket.

Anmälan till webbinariet om Lokal utvecklingsstrategi 2023–2027 tisdag den 17 augusti kl. 18.30. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Läs mer om Utveckling Hälsingebygden. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vill du ta del av remissutkastet i pdf-format, kontakta Helena Havela, handläggare, helena.havela@nordanstig.se

Bilden visar tre olika logotyper.

För mer information

Helena Havela, handläggare
0652-360 15, helena.havela@nordanstig.se