MENY

Områden där du kan söka feriearbete

Här får du delta i arbete med barngrupper inom förskola eller fritidshem och du kan även arbete med skötsel och reparationer av olika material i verksamheten.

Här kommer du att få varierande städuppgifter och kanske även en del köksuppgifter i kommunens lokaler.

Här får du arbeta med aktivering av äldre; exempelvis promenader, tidningsläsning, hjäpa till vid måltider och viss vård och omsorg som är till stöd i de äldres vardag.

Här får du arbeta med aktivering av funktionshindrade; exempelvis promenader, tidningsläsning och hjälpa till vid vård och omsorg som är till stöd i de funktionshindrades vardag.

Vaktmästeri/allt i allo på Ersk-Matsgården. Här blir dina arbetsuppgifter att välkomna gäster, varierande städuppgifter inomhus och utomhus. Du hjälper till inom olika områden vid Ersk-Matsgården i Hassela.

Världens bästa sommarjobb för unga kulturskapare! Kan du jonglera, sluka eld, spela instrument, dansa eller sjunga? Vill du jobba som kulturarbetare och uppträda på gator och torg i sommar och få betalt samtidigt som du utvecklas och får nya vänner?

Så här funkar det!

Är du bra på något inom kultur? Vill du stå på en scen och uppträda inför publik? Då är du helt rätt för att söka det här sommarjobbet! Du kan söka själv eller tillsammans med din grupp, men alla gruppmedlemmar måste skicka in varsin ansökan till oss.

"Kultur på gatan" arrangeras av Studieförbundet Bilda i samverkan med Nordanstigs kommun. Under arbetsperioden ingår en veckas introduktion, handledning, repetitioner och två veckors framträdanden som sker till exempel på gågator, i parker, på äldreboenden eller andra platser i hela kommunen. Första veckans repetitioner kommer att ske i Harmånger. Personal från Bilda sätter ihop gruppen med olika kulturskapare, vilket innebär att du inte jobbar ensam. Du får nya kompisar!

Totalt finns sex platser. Vid färre än tre sökande utgår erbjudandet.

Vid frågor kontakta:

Samuel Nilsson 070-330 13 04
Emanuel Nilsson 079-062 66 17

Kontakt
Porträttbild på Per Karlsson

Arbetsmarknadsvägledare

Pär Karlsson

0652-360 24

072-534 17 00

Skicka ett meddelande till oss

Porträttbild på Richard Richardsson

Arbetsmarknadsvägledare

Richard Richardsson

073-092 50 57

Skicka ett meddelande till