Bemanningsenheten

Det är vi som är vård och omsorgs personalpool.

Det innebär stora variationsmöjligheter att vara i bemanningsenheten, eftersom man arbetar inom hela vård- och omsorgssektorn.

Personalen inom poolen arbetar efter rammodellen och lägger sitt schema själv. De har dag-, kväll- och natttjänstgöring och arbetar med mycket flexibla arbetstider.

Vill du arbeta som vikarie inom vård och omsorg?

Du kan lämna en intresseanmälan om du vill arbeta som timavlönad vikarie inom vård och omsorg i vår kommun.

Jobba med oss i vården i sommar!

Vi söker undersköterskor och vårdbiträden till äldreomsorgen och omsorgen om funktionshindrade, verksamheter som omvårdnadsboenden, hemtjänst, gruppbostäder, boendestöd och dagverksamhet för dag-, kväll och nattjänstgöring. Vi ser gärna att du gått omvårdnadsprogrammet eller har erfarenhet av liknande arbete. Saknar du erfarenhet, men har intresse av att arbeta inom omsorgen är du välkommen att skicka in en ansökan. Läs mer och anmäl ditt intresse på sidan intresseanmälan.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Har du frågor, ring Bemanningsenheten, 0652-363 16. Du kan även skicka e-post med bifogade betyg till bemanningsenheten@nordanstig.se

Är du sjuksköterska?

Vi söker också sjuksköterskor till våra särskilda boenden, korttidsboenden och hemsjukvården för dag och nattjänstgöring. För mer information och intresseanmälan kontakta:

Sanna Bertils, enhetschef, 0652-363 01, 070-661 82 60, susanna.bertils@nordanstig.se

Berit Broberg Larsson, Vårdförbundet, 072-585 89 31

Bemanningskontoret

På bemanningskontoret arbetar två administratörer med att rekrytera folk till de olika enheterna inom vård och omsorg. I första hand fyller vi behovet med tillsvidareanställd personal från bemanningsenheten, men även korttidsanställda vikarier fyller en viktigt funktion i bemanningen av våra verksamheter.

De olika verksamheterna gör sina beställningar till bemanningskontoret som har hand om all vikarieanvändning. Bemanningsenheten arbetar i schema/bemanningssystemet Medvind.

Vid frågor, sjukdom eller annan frånvaro, vänder du dig till bemanningskontoret. OBS! Sjukanmälan eller avbokningar tas inte emot via sms eller telefonsvarare. Får du inte tag i bemanningskontoret så ta kontakt med den arbetsplats du är bokad på.

Kontakt

Enhetschef

Helena Ed

0652-361 27

Skicka ett meddelande till

Administratör

Lena Persson

0652-363 16

Skicka ett meddelande till

Administratör

Malin Björk

0652-363 16

0652-361 18

Skicka ett meddelande till