MENY


Tyck till om framtidens vägbelysning!

Med enkätundersökning och medborgardialoger går arbetet med framtidens vägbelysning vidare. Välkommen att tycka till i enkäten och att delta i något av våra fem dialogtillfällen.

Under maj månad besöker vi fem platser i kommunen för att hålla medborgardialoger om framtidens vägbelysning. Frågan om vägbelysningen har under de senaste åren blivit alltmer aktuell och vi vill därför bjuda in för att höra dina åsikter och idéer.

Frågan är viktig för många, men den är också komplex. Bland annat ställer nya statliga regelverk krav på utformning och teknik. Med det kommer också stora kostnader.

Dina synpunkter är viktiga och på plats hoppas vi vid varje dialogtillfälle ha representanter från varje politiskt parti. Medborgardialogerna väntas ta cirka 1,5 timmar.

Vi bjuder på fika och för att kunna planera vill vi att du anmäler dig via formuläret nedan. Du kan anmäla upp till sex deltagare.

Varmt välkommen!

För att få ett så bra underlag som möjligt i arbetet med framtidens vägbelysning genomför vi en enkätundersökning. Enkäten är öppen för alla som har intresse av frågan och kan besvaras fram till och med 30 april 2022.

Här håller vi medborgardialogerna

  • 5 maj 18.00 Bergsjö – Bergsjögården
  • 9 maj 18.00 Gnarp – Blå Gården
  • 12 maj 18.00 Hassela – Hasselagården
  • 16 maj 18.00 Harmånger - Hagängsgården
  • 19 maj 18.00 Ilsbo – Ilsbo skola, skolmatsalen

Här anmäler du dig till våra medborgardialoger Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Bild av en upplyst vinterväg med en bil i förgrunden.

För mer information

Erland Jakobsen, teknik- och miljöhandläggare
0652-360 70, erland.jakobsen@nordanstig.se