MENY


Föreningar välkomna på upptaktsmöte

Vi planerar för en föreningsdag med prova på-aktiviteter den 18 september och håller ett upptaktsmöte den 2 september. Föreningsdagen är ett utmärkt tillfälle att visa upp er förenings verksamhet, vad vill din förening visa upp?

Under förutsättning att restriktionerna tillåter kommer föreningsdagen liksom tidigare år att hålla till i och runt Gnarpsviljans lokaler. Där finns en liten och en fullstor idrottshall för alla deltagande föreningar att använda, tid och utrymme fördelas efter olika behov. Innegården mellan Gnarpsviljan och Gnarps skola kan också användas och vi kommer också att ha tillgång till Kulturstjärnan.

Vi kommer att finnas på plats redan på fredag kväll kl. 16–19 och under lördag morgon kl. 08–10 för att hjälpa till med förberedelser.

Vem vill sälja fika? Först till kvarn!

Vilken förening vill sälja fika, hamburgare eller korv? Eller kanske kolbullar? Kontakta oss, först till kvarn!

Upptaktsmöte 2 september

Vi träffas den 2 september 2021 klockan 18–19 i Gnarpsviljan för planering. På plats från oss finns Andreas Mossnelid, fritidsutvecklare och Helena Havela, handläggare. Tänk igenom om er aktivitet kräver någon specifik utrustning. Bord och stolar finns att tillgå.

Anmälan

Vill du och din förening vara med? Hör av dig till oss, kontaktuppgifterna hittar du längst ned på sidan.

Bilden visar en stor byggnad i trä utan fönster med en skylt med texten "Gnarpsviljan".

För mer information

Porträttbild på Andreas Mossnelid

Fritidsutvecklare

Andreas Mossnelid

070-578 31 40

Skicka ett meddelande till

Porträttbild på Helena Havela

Handläggare

Helena Havela

0652-360 15

Skicka ett meddelande till