MENY


Skicka in bilder till miljöalmanackan 2022

Nu är det tid att ta eller leta fram bilder till miljöalmanackan 2022 som delas ut till alla hushåll i vår kommun. Vi efterlyser bilder på temat ”Vad är Nordanstig för dig”.

En plats är olika saker för olika människor och det vill vi spegla i nästa års miljöalmanacka. Vad är Nordanstig för dig? Musik? Skog? Sport? Något helt annat? Fånga det på bild och skicka in ditt bidrag senast den 31 oktober 2021. Vi vill ha bilder från alla årstider – kanske har du redan tagit någon riktigt bra bild som du vill skicka in?

Bildkvalitet

Oavsett om du fotograferar med en digitalkamera eller din mobil ska den vara inställd på högsta bildkvalitet (om bilden har för låg kvalitet går den inte att trycka). Kom ihåg att bilden ska ha liggande format för att passa i almanackan.

Bilden skickas senast den 31 oktober 2021 till webbredaktionen@nordanstig.se.

Stora filer kan du skicka med wetransfer.com eller sprend.com. Filformat som fungerar är JPG, TIF eller PSD.

Kom ihåg att ange ditt namn så att vi vet vem som tagit bilden samt telefonnummer. Beskriv också var din bild är tagen och kort varför motivet speglar Nordanstig för dig.

I almanackan 2022 kommer det förutom kalenderdelen med bilder också att finnas återbrukstips och annan miljöinformation.

Användning av bilderna

När du skickar in din bild godkänner du att den förutom i miljöalmanackan 2022 kan komma att användas för publicering i andra av kommunens trycksaker och i våra digitala kanaler.

Vi ser fram emot att få se dina bilder!

Bilden visar en almanacka  med en kamera på och texten skicka in bilder till miljöalmanackan 2022.

För mer information

Anna Hesselgren Heijbel, miljö- och klimatstrateg

0652-362 84, anna.hesselgren-heijbel@nordanstig.se

Miljöalmanackan | Nordanstig