MENY


Vi bjuder våra 4–9-åringar på julsaga

Det här året har många kulturarrangemang för både barn och vuxna ställts in på grund av pandemin. Nu vill vi ge alla barn i åldern 4 till 9 år som bor i Nordanstig en coronasäker kulturupplevelse och bjuder dem på Trolska skogens julsaga.

Sagan spelas med tio föreställningar mellan den 21 november och 20 december 2020. Biljetterna skickas hem till de familjer som har barn födda 2011–2016. Eftersom barnen inte ska gå ensamma bjuder vi också en förälder att följa med. Besöket förbokas på Trolska skogens webbplats trolskaskogen.se.

När barn får tillgång till scenkonst tidigt i livet ökar förutsättningarna för att de blir både kreativa och intresserade av kultur även som vuxna.

– Jag hoppas nu att alla verkligen tar chansen att utnyttja det här tillfället. Jag vet att barnen uppskattar Trolska skogens föreställningar så passa på, säger kommunstyrelsens ordförande Ola Wigg.

Biljetterna kan bara användas till julsagan som spelas under perioden 21 november och 20 december 2020 och kan inte lösas in mot pengar.

Bilden visar en stor snötäckt drake som ligger i skogen och sover.

Foto: Micke Andersson /Utblick Foto

För mer information

Barbro Björklund, kultursamordnare,
0652-360 16, barbro.bjorklund@nordanstig.se

Ola Wigg, kommunstyrelsens ordförande
073-041 67 81, ola.wigg@nordanstig.se