MENY


Trygghetscirkel för småbarnsföräldrar

Trygghetscirkeln är en kurs som riktar sig till föräldrar som har barn i åldrarna 0-12 år. Målet med kursen är att skapa trygga barn.

Trygghetscirkeln är en föräldrautbildning som lämpar sig särskilt väl för föräldrar med späd- eller små barn. Kursen är tänkt att stärka föräldrars förmåga att läsa av, tolka och möta sina barns grundläggande behov och på så sätt skapa trygghet hos barnet. Men även föräldrar med äldre barn har glädje och nytta av att gå utbildningen.

Utbildningen är gratis och hålls på tisdagar på Familjecentralen i Bergsjö. Lämpligt antal deltagare är ungefär åtta personer och kursen startar så snart tillräckligt många är anmälda. Du blir kontaktad i god tid när kursstarten närmar sig. Kursledare är Anna Ekstrand, familjebehandlare och Kristina "Kicki" Westrin, förskollärare.

Vi erbjuder sedan tidigare föräldrautbildningen Cope som handlar om barns beteenden och konflikthantering. Den riktar sig till föräldrar med barn från tre år upp till 12 år. Cope-utbildning kommer också att erbjudas under våren, vi informerar om det lite längre fram. Har du tidigare gått Cope kan du gå Trygghetscirkeln också.

Intresseanmälan

Skicka intresseanmälan med namn, telefonnummer och mejladress till
kristina.westrin@nordanstig.se


För mer information

Kristina Westrin, förskollärare
070-357 60 31, kristina.westrin@nordanstig.se