MENY

Eva-Marie har brunnit för handel i hela sitt yrkesliv

Ett av vårens flera företagsbesök gjordes hos Kajutan i Stocka. Eva-Marie Bäcklund som sedan många år driver butiken tog emot kommunstyrelsens ordförande Ola Wigg, oppostionsföreträdaren Tor Tolander och verksamhetschefen för Samhällsutveckling och kommunikation Hans-Åke Oxelhöjd.

Eva-Marie har hela sitt yrkesliv brunnit för handeln. Hennes ansikte är säkert bekant för många då hon under flera år drev Kioskpiraten i Hudiksvall. Det var där hon inledde sin bana inom handeln, direkt efter sin studentexamen 2006.

Kajutan i Stocka är en av våra servicepunkter och erbjuder förutom livsmedel, tidningar och minigolf även utkörning av varor via kommunens och Region Gävleborgs gemensamma satsning på hemsändningsbidrag. Vid besöket resonerades en del om hur den tjänsten skulle kunna nyttjas mer för att minska kommunens kostnader inom hemtjänsten, vilket vi såklart tog med oss hem.

Vid besöket berättade Eva-Marie om sina utvecklingsplaner som redan börjat ta form. En utbyggnad innehållande ett inglasat fik, ny veranda och en stor tillgänglighetsanpassat toalett är på gång.

Vi från kommunen önskar Kajutan och Eva-Marie lycka till med sin utveckling!

Ola Wigg, Eva-Marie Bäcklund och Tor Tolander. Foto: Hans-Åke Oxelhöjd

För mer information

Hans-Åke Oxelhöjd, verksamhetschef för Samhällsutveckling och kommunikation

0652-361 68, hans-ake.oxelhojd@nordanstig.se