MENY

2018-06-07

Stockaborna erbjuds 160 nya fiberanslutningar

Fiberstaden bygger ut fibernätet i centrala Stocka. Drygt 160 hushåll erbjuds nu framtidssäker fiber under det här året.

Stockas bredbandsprojekt genomförs i två delar; en nybyggnation och en förtätning i områden där fiber redan ligger i marken. Utbyggnaden startar under 2018 och går igång oavsett hur många hushåll som tecknat sig för anslutning.

Fram till och med den 15 juni går det att beställa anslutning av sin fastighet till Nordanstigs stadsnät. Installationen är nyckelfärdig och kostnaden 16 000 kronor inklusive moms. Fiberstaden erbjuder också möjlighet att delbetala.

Har du frågor kring fiberutbyggnaden i Stocka, eller vill veta hur du också kan bli ansluten till Nordanstigs stadsnät? Kontakta i så fall Fiberstaden på 0650-54 60 00 eller info@fiberstaden.se.

På fiberstaden.se finns också all information om priser, tjänster och utbud, men också avtalet och möjlighet att teckna fiberanslutning till din fastighet direkt via mobilt BankID.

Stockaprojektet del 1 på Fiberstadens webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Stockaprojektet del 2 på Fiberstadens webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Fiberstaden AB är ett av Hudiksvalls och Nordanstigs kommuner samägt bolag. Fiberstaden ansvarar för drift och utbyggnad av stadsnäten i både Hudiksvalls och Nordanstigs kommuner, och sköter IT-driften för kommunernas verksamheter.

För mer information kontakta

Fiberstaden AB
0650-55 60 00, info@fiberstaden.se

Fiberstadens webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.